Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Profesorul Vasiloiu de la CN Lahovari: „Noi bărbații suntem Dumnezeu… Femeile… sunt handicapate”

Profesorul Vasiloiu Virgil, de la Colegiul Național „Alexandru Lahovari”, din Râmnicu Vâlcea, le spune elevilor, în timpul orelor de științe socio-umane, că „femeile sunt handicapate”, iar bărbații sunt ”Dumnezeu pe pământ”.

Unul dintre elevii săi l-a înregistrat în timp ce a făcut declarațiile jignitoare și a publicat înregistrarea pe YouTube. VEZI AICI!

„Știți că în Marea Britanie de un an de zile s-a schimbat legislația în sensul acordării drepturilor animalelor? Am dat drepturi, noi, bărbații, că noi dăm drepturi, restul sunt degeaba. Noi bărbații suntem Dumnezeu pe pământul ăsta. Femeile nu sunt, că au drepturi, sunt handicapate”.

No coment! Totuși, ne macină o întrebare. Profesorul Vasiloiu nu are și el o mamă?

Același profesor a fost condamnat la muncă în folosul comunității și a fost amendat, în 2018, după ce și-a bătut unul dintre colegi.

În data de 11 noiembrie 2014, profesorul Liviu Tudor a sunat la Poliţie şi a anunţat că a fost lovit cu pumnii în faţă de colegul său Virgil Vasiloiu. Incidentul a avut loc pe holul Colegiului Naţional „Alexandru Lahovari”, iar martori au fost chiar elevii liceului. Detalii despre scandalul în care a mai fost implicat profesorul Vasiloiu pot fi citite aici: BĂTAIE cu conotații Sexuale între profesori la CN Lahovari