Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Sursa foto: facebook.com/Scoala Gimnaziala Nr.5 Ramnicu-Valcea

Patru copii au rămas ORFANI DE TATĂ, în urma accidentului de muncă de ieri. APEL DE AJUTOR!

O cumplită tragedie s-a petrecut ieri, 6 octombrie a.c., în Râmnicu Vâlcea. Un bărbat în vârstă de 42 de ani, care lucra pe o schelă, a murit după ce a căzut de la nivelul 4 al blocului care se construiește lângă sediul băncii BRD-ul din zona centrală a municipiului. El era tatăl a patru copii.

Bărbatul efectua lucrări, fiind angajat al firmei care construiește blocul și a căzut de pe schela de la nivelul 4. El a decedat pe loc. Se pare că schela nu avea balustradă de protecție, iar Inspectoratul Teritorial de Muncă a deschis o anchetă pentru a se stabili în ce condiţii a avut loc evenimentul.

De asemenea, în cauză a fost întocmit un dosar penal cercetările fiind continuate de către poliţişti.

”Consiliul profesoral al Școlii Gimnaziale Nr. 5 Rm. Vâlcea si Asociatia de Părinți ai elevilor școlii fac un apel către toti cei care pot și doresc să ajute. Astazi, in urma unui stupid accident, tatăl elevilor nostri ( Elena Graur – clasa a V a A, Stefania Ghișoiu – clasa a VII a C si fostul nostru elev, Alin Ghișoiu) și-a pierdut viata, căzând de pe o schelă de la nivelul 4 al blocului care se construiește în zona centrală a municipiului, lângă BRD. ITM a deschis o anchetă pentru a se stabili în ce condiții a avut loc evenimentul. Deși nu există cuvinte care să îndepărteze durerea familiei, în aceste momente dificile, orice mesaj sau gând bun din partea oamenilor CONTEAZĂ. Totodată, ar fi de mare folos sa ne mobilizăm pentru a sprijini familia greu incercată (4 copii), tatăl fiind sustinătorul familiei din punct de vedere financiar. Dumnezeu să-l ierte! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Vă multumim tuturor pentru ințelegere și sprijin!

Contul în lei în care puteți face donații pentru a putea susține financiar familia in aceste momente dificile este: RO15CECEC001946216656911, CEC Bank , titular cont : Jerdel Elena Loredana.” este mesajul transmis în mediile online de către Consiliul Profesoral al Școlii Gimnaziale nr. 5 din Râmnicu Vâlcea.

 

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! Muncitor din Valcea, mort dupa ce a cazut de pe o schela de la etajul 4