Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Orașul Brezoi, promovat la Londra

Orașul Brezoi și minunatele sale împrejurimi au fost promovate luni, 7 noiembrie, cu ocazia celui mai important târg de turism din Londra, World Travel Market, în cadrul Conferinței RoBoost, ce a avut loc de la orele 19:30 (UK) la Romanian Cultural Institute in London.

Scopul conferinței a fost acela de a promova România turistică și autentică, de a conecta români din diaspora și de a-i inspira în a deveni ambasadori ai țării lor în vederea atragerii unui număr de 2 milioane de turiști, anual în România.

Printre speakeri s-au numarat:

Dragos Anastasiu, fondator Eurolines, membru Consiliul de Brand România, membru fondator Asociația Țara Faină.
Felix Tataru, CEO GMP Group, membru Consiliul de Brand România, Presedinte IOV – Institutul pentru Orașe Vizionare, membru fondator Asociația Țara Faină.

Conferința a fost organizată cu sprijinul Romanian Cultural Institute in London și Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Romanian Women in the UK.

Proiectul RoBoost este pornit din Romanian Business Leaders și este partener al platformei Repatriot.

„Mulțumim, Destinatia Anului, că duceți vestea despre atu-urile pentru turism pe care Brezoiul le are, până la Londra și mai departe! Brezoiul are marea sansa de a deveni un pol de dezvoltare important. Deja s-au facut pasi importanti in acest sens”, sustine Robert Schell, primarul orasului Brezoi.