Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

O vâlceancă de 35 de ani și-a pierdut viața într-un cumplit accident, în Hunedoara

O femeie a decedat şi doi bărbaţi au fost răniţi în urma unui accident de circulaţie care a avut loc marţi pe DN 66, în localitatea Băniţa din judeţul Hunedoara după ce şoferul autoturismului în care se aflau victimele a intrat pe contrasens într-o curbă deosebit de periculoasă.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, autoturismul era condus de un şofer de 56 de ani, din Caransebeş, şi circula de la Petroşani spre Haţeg. Într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, maşina a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula pe sensul opus, condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani din comuna Baru, judeţul Hunedoara.

„În urma evenimentului a rezultat decesul unei femei în vârstă de 35 de ani, din comuna Vaideeni, judeţul Vâlcea, pasageră pe locul stânga spate în autoturismul condus de către bărbatul în vârstă de 56 ani, vătămarea corporală a unui bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, pasager în acelaşi autoturism, precum şi a conducătorului în vârstă de 56 de ani”, a precizat sursa citată.

Persoanele rănite au fost transportate la Spitalul de Urgenţă din Petroşani pentru îngrijiri medicale.

Şoferul autoturismului care a pătruns pe contrasens, a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.