Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

NU POȚI FI INDIFERENT! EDUCAȚIA merită un efort

„Avem nevoie de sprijinul vostru pentru un student din orfelinat care este student la ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI. A intrat printre primii, este foarte silitor și de un bun simț rar întâlnit. De aceea nu voi dezvălui numele lui pentru că știu cât de discret este și cu greu ar accepta sprijinul cuiva.

Dar situația lui nu este așa roz.

Sunt mulți dintre voi care probabil aveți copii studenți și cărora le asigurați, cum puteți, tot sprijinul necesar. El nu are pe nimeni. Din partea statului primește doar 22 lei/zi pentru hrană, însă nevoile unui student sunt mult mai mari. Costurile în București sunt mari și de aceea mi-am propus să vă cer sprijinul.
Educația merită sprijinită și atenția noastră.

Cei care doresc să îi asigure o sumă lunară îmi pot scrie în privat (n.r. – pe pagina de Facebook a lui Mihai Ghebrea) pentru a-i comunica datele contului bancar ale studentului.

Vă mulțumesc. Dacă nu poți sprijini măcar poți da o DISTRIBUIRE acestui mesaj. Poate în lista ta de prieteni e cineva dispus să investească în educația studentului” a transmis pe facebook, Mihai Ghebrea, directorul  Centrului de Plasament Pinochio din Râmnicu Vâlcea.