Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

NEWS ALERT: Băiatul de 14 din Brezoi a murit axfisiat cu monoxid de carbon (FOTO)

Deznodamânt tragic pentru o familie din Brezoi. Un băiat de 14 ani a decedat, după ce a anihalat monoxid de carbon, emis de soba din apartamentul în care locuiau. Aceasta este concluzia la care au ajuns medicii legisti, după ce au efectuat autopsia.

Amintim că angajatii din cadrul ISU Vâlcea au fost sesizați in data de 6 decembrie a.c., în jurul orelor pranzului, despre un minor in varsta de 14 ani din localitatea Brezoi care nu raspunde la ușa locuinței de aseară. Apelul a fost facut de către bunica și mătușa minorului care s-au panicat în lipsa unui răspuns.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de salvare ale ISU și SAJ. S-a reușit pătrunderea in apartament, cu ajutorul unei scări de fereastră pe balconul apartamentului. În urma patrunderii în apartament, au fost găsite două persoane, sora și frate, în stare de inconștientă.

Baiatul de 14 ani prezintă semne de rigiditate, iar fata, în vârstă de 26 de ani, stare de pierdere a cunoștinței. Din păcate, baiatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate, fiind declarat decesul de către medicul de pe ambulanța. Fata de 26 ani a fost găsită în stare de inconștientă dar cu semne vitale, fiind preluată de catre echipajul SMURD Brezoi și transportată la spital.

În momentul patrunderii în apartament (pe geamul de la balcon ), în interiorul apartamentului s-a constatat ca sobele erau reci și ambele persoane se aflau în dormitor. Apelul a fost facut de către bunica împreună cu mătușa la ora 13.57.