Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO/VIDEO. Un bărbat a decedat, iar un copil de 3 ani se zbate între viață și moarte, în urma unui grav accident la Galicea

Membrii echipei de descarcerare si SMURD, din cadrul ISU Vâlcea, au fost solicitați in această dimineață, în jurul orei 6, pentru salvarea a trei persoane, victime ale unui accident rutier produs în localitatea Galicea, sat Bratia Vale, pe DJ 678 A. În zona amintita, un autoturism a părăsit partea carosabila și s-a izbit de un cap de pod.

În urma impactului, au rezultat trei victime, din care una incarcerata (doi adulti si un minor de trei ani). Pentru salvarea acestora, au intervenit doua echipaje ale ISU (o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD).

În urma efectuării manevrelor de descarcerare, un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost extras dintre fiarele contorsionate. Din păcate, a fost declarat decedat de echipajul SAJ cu medic, leziunile suferite fiind incompatibile cu viata.

De asemenea, minorul in vârstă de aproximativ 3 ani și încă o femeie au fost preluati de echipajele SAJ și transportați la UPU Valcea. Din păcate, starea minorului este grava, acesta suferind multiple leziuni. Femeia este stabila, constienta si cooperanta.