Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO. Tineri prinși de jandarmii vâlceni după ce au tâlhărit un minor, pentru a merge la cazino

Un echipaj de Jandarmerie a identificat doi tineri care au sustras, folosind forța, o sumă de bani din posesia unui minor.

Totul s-a petrecut ieri, 12 octombrie, în Piața Centrală din municipiul Râmnicu Vâlcea, când un minor în vârstă de 13 ani, care se deplasa către casă, nefiind însoțit de niciun adult, a fost oprit de doi tineri, care i-au cerut toți banii pe care ii avea asupra sa. După ce acesta i-a refuzat, tinerii i-au controlat buzunarele și i-au sustras suma de 100 de lei.

Pentru că în urmă cu câteva minute, minorul văzuse un echipaj al Jandarmeriei Vâlcea, a știut unde să ajungă pentru a cere ajutorul. După ce le-a povestit totul forțelor de ordine, jandarmii s-au deplasat în zona indicată și ca urmare a verificărilor efectuate, i-au identificat pe cei doi, stabilind că aceștia au vârste de 19 și 16 ani.

În urma controlului corporal preventiv, asupra celor doi tineri au fost găsiți banii, pe care, deja, îi împărțiseră frățește. Cei doi frați și-au recunoscut fapta și au declarat jandarmilor că intenționau să ajungă la unul dintre cazinourile din apropiere.

Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele tinerilor, actele de sesizare privind săvârșirea infracțiunii tâlhărie, care au fost înaintate organelor de Poliție în vederea continuării cercetărilor.