Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO. „Corupţia ucide, dar şi nesimţirea poate face la fel”. Imagini revoltătoare, la Drăgășani, cu un pacient cărat pe targă printre mașinile parcate neregulamentar

Imagini revoltătoare au fost surprinse luni, 13 iunie, de către localnicii din Drăgăşani – Vâlcea, indignaţi să vadă cum un pacient este transportat cu targa printre maşini până la ambulanţa care nu a mai putut să înainteze din cauza acestora.
„Corupţia ucide, dar şi nesimţirea poate face la fel”, a menţionat într-o postare pe această temă consilier local Marian Roșca, din Drăgăşani, care a dorit astfel să atragă atenţia asupra faptului că pacientului i s-a pus astfel viaţa în pericol, atât de către cetăţenii inconştienţi cât şi de către autorităţile care nu iau măsuri în astfel de cazuri.
Potrivit acestuia, ambulanţa a rămas blocată din cauza maşinilor parcate neregulamentar. A alăturat postării de pe reţelele de socializare imaginile surprinse de localnici. Incidentul s-a produs pe o stradă din spatele pieţei centrale din Drăgăşani, iar situaţia se pare că nu este una singulară.
„S-a discutat de multe ori despre modul în care unele persoane consideră să parcheze autoturismele în mod greşit, obstrucţionând accesul pietonilor şi al altor autoturisme. De data aceasta o viaţă poate fi curmată, din cauza neglijenţei si a nesimţirii. Ambulanţa nu a putut intra la un pacient cu probleme, în zona pieţei agro-alimentare din Drăgăşani. Este şi datoria autorităţilor locale, Poliţie (Locală) şi Primărie, să se asigure că oamenii au unde parca şi că nu se parchează neregulamentar, blocându-se căile de acces”, a menţionat Marian Roşca pe pagina sa de socializare.
Localnicii susţin că au semnalat situaţia în mai multe rânduri atât Poliţiei Locale, cât şi celei municipale, fără însă să se ia măsuri în acest sens.

Sursa foto: Marian Rosca/ facebook