Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO. Accident grav pe Valea Oltului, la Robești. O persoană a decedat

Angajații din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați în urmă cu câteva minute la un accident rutier produs pe DN 7, în localitatea Câineni, sat Robești, unde un autoturism a ieșit în afara părții carosabile, intrând într-un stâlp.

Din primele date se pare că ar fi vorba de un bărbat care în timp ce conducea un auto pe DN 7, în localitatea Robești, a ieșit în afara părții carosabile, intrând intr-un stâlp.

Din datele apelantului rezultă că sunt 3 victime. La fața locului au fost trimise două echipaje ale ISU ( un echipaj SMURD și un echipaj de stingere cu apă și spumă) și încă 2 echipaje ale SAJ. Traficul rutier nu este afectat, se circulă pe ambele sensuri de mers.

Sosite la locul intervenției, echipajele au identificat 3 victime, 2 conștiențe și una în stop cardio respirator. Din păcate, în ciuda eforturilor de resuscitare ale echipajelor, bărbatul găsit în stop cardio-respirator a decedat.

Bărbatul decedat era conducătorul autoturismului, acesta are 54 de ani și este din Râmnicu Vâlcea. Celelalte două victime sunt femei, ambele din Călimănești, una de 71 ani, iar cealaltă de 37 ani.

Sursa foto: ISU Vâlcea.