Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO. Accident GRAV în Râmnicu Vâlcea, pe centură. Patru persoane au fost rănite

Pompierii militari, paramedicii și membrii echipei de descarcerare din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați noaptea trecută, la ora 01.30, pentru salvarea a patru persoane (un bărbat și trei femei), victime într-un accident rutier.

Accidentul s-a produs in Râmnicu Vâlcea, pe DN 7 (Calea București), între un autoturism și un autocamion. La fața locului au fost trimise o ambulanță SMURD și trei ale SAJ și o autospecială cu modul de descarcerare ușoară.

Sosiți la fața locului a fost identificată o persoana încarcerată în stop cardiac, într-unul dintre vehiculele implicate.

Victima încarcerată era inconștiență. Aceasta a fost extrasă de către echipajul de Descarcerare și predată către echipajul Saj. S-au efectuat manevre de resuscitare, manevre care, din fericire, după mai bine de 40 de minute, au avut rezultat, persoana rănită fiind stabilizată. Victima resuscitată este un bărbat în vârstă de 27 de ani.

Alte două victime blocate în partea din spate a mașinii au fost scoase din autoturism. Persoanele în cauza au fost evaluate și monitorizate de către echipajele de intervenție, persoana descarcerată care prezenta cele mai multe traumatisme grave fiind transportată la UPU Vâlcea pentru îngrijiri și investigații.

Sursa foto: ISU Vâlcea