Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

DOLIU în învățământ! A murit fondatorul universității „Constantin Brâncoveanu” din Râmnicu Vâlcea, prof. univ. dr. Alexandru Puiu

Zi neagră pentru învățământul național. Astăzi, 12 noiembrie a.c., a murit Alexandru Puiu. A fost unul dintre pionierii învățământului particular românesc. Dascăl vizionar, a format mii de studenți în tainele economiei, ale marketingului și managementului de performanță, introducând în literatura de specialitate noțiunea de relații publice.

Profesor de excepție, a fost rector al ASE București și apoi a fondat Universitatea Constantin Brâncoveanu.

„Fac parte dintre studenții reputatului profesor universitar doctor Alexandru Puiu.

Da, sunt printre cei care, prin rezultatele obținute la examenele de la ASE, am contribuit la acreditarea Universității Brâncoveanu. Iar acest lucru s-a întamplat pentru că am avut profesori buni, chiar excepționali, cum a fost și domnul rector Alexandru Puiu.

Dumnezeu să-l odihnească pe profesorul Alexandru Puiu, rector al Academiei de Studii Economice și rector fondator al Universității Constantin Brâncoveanu, una dintre primele universități private din România. Un om deosebit, care a format numeroase generații de oameni în județul nostru, și nu numai.

Transmit sincere condoleanțe prietenilor și familiei.
Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!” a transmis președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.