Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

DECLARAȚII ȘOCANTE: Profesor de geografie din Lahovari despre grecoaice: Scunde, grase cu păr pe picioare (VIDEO)

Profesorul de geografie Liviu Tudor, de la Colegiul Național Alexandru Lahovari, lovește din nou. De data aceasta, declarațiile sale controversate și xenofobe sunt despre grecoaice pe care le cataloghează drept groaznice, scunde, grase și cu păr pe picioare. Profesorul a fost înregistrat de elevi în cadrul orelor de geografie, iar filmarea a fost postată pe Youtube.
Așteptăm o reacție a conducerii unuia dintre cele mai titrate colegii din Valcea, dar și din partea Inspectoratului Școlar Vâlcea.

Conflict între profesori la Lahovari

În data de 11 noiembrie 2014, profesorul Liviu Tudor a sunat la Poliţie şi a anunţat că a fost lovit cu pumnii în faţă de colegul său Virgil Vasiloiu. Incidentul a avut loc pe holul Colegiului Naţional „Alexandru Lahovari”, iar martori au fost chiar elevii acestui prestigios liceu.

În timp ce profesorul Tudor a fost dus de urgenţă la spital acolo unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale după ce a suferit o fractură de piramidă nazală, Virgil Vasiloiu a fost nevoit să dea explicaţii în faţa poliţiştilor pentru faptele sale.

Sigur, ambii profesori s-au acuzat reciproc de un comportament moral inadecvat, ajungându-se chiar la acuzaţii privind întreţinerea unor anumite relaţii dintre un cadru didactic şi eleve ale liceului. În fapt, se pare că astfel de discuţii şi învinuiri au şi dus la actele de violenţă dintre cei doi.

Conflictul dintre cei doi profesori ai Colegiului Naţional „Alexandru Lahovari” din Râmnicu Vâlcea s-a încheiat în data 8 martie 2018, în instanţă. Profesorul de geografie Liviu Tudor şi profesorul de filozofie Virgil Vasiloiu au avut ani în şir ceva de împărţit, însă în anul 2014, controversele dintre ei au degenerat şi s-a ajuns la acte grave de violenţă ce s-au petrecut chiar în şcoală. Unul dintre profesori a fost condamnat la plata unei amenzi penale, muncă în folosul comunităţii şi nu mai are voie să se apropie de colegul său.