Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CRIMĂ ODIOASĂ la Vâlcea! Şi-a ucis fratele în bătaie

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 13 februarie 2022, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat (aflat în stare de reţinere) sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.
La data de 13.02.2022, in urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vâlcea, a fost emis pe numele inculpatului un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.
Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că, în perioada 11-12.02.2022, inculpatul a aplicat victimei, fratele său, în repetate rânduri, numeroase lovituri cu corpuri dure şi cu pumnul pe toată suprafaţa corpului, provocându-i multiple echimoze, excoriaţii, plăgi şi fracturi care au condus la decesul victimei în data de 12.02.2022.
Investigaţiile au fost efectuate împreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea — Serviciul de Investigaţii Criminale. Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.
Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.