Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CRIMĂ cu sânge rece la Păușești-Măglași. L-a călcat în picioare până l-a omorât

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 06 martie 2022  punerea în mișcare a acțiunii penale față de un inculpat (aflat în stare de reținere) sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

La data de 06.03.2022, in urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul Vâlcea, a fost emis pe numele inculpatului un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Din probatoriul administrat in cauza, pana la acest moment al urmaririi penale  a rezultat faptul ca, inculpatul, in data de 05.03.2022, in jurul orelor 14:25, In  timp ce se afla in incinta unui magazin din comuna  Pausesti-Maglasi, jud. Valcea,  in cadrul unui conflict spontan, a imbrancit victima care a  cazut pe podeaua  placata  cu gresie din  magazin, timp in care  a continuat sa-i aplice multiple lovituri cu piciorul (inclusiv prin calcare) in zona fetei, a capului si a corpului, provocandu-i  leziuni traumatice la nivel facial si cranio-cerebral, care in final au dus la decesul victimei.

Investigatiile au fost efectuate impreuna cu lucratorii de politie din cadrul I.P.J. Valcea — Serviciul de Investigatii Criminale, Politia or. Olănești și Postul de Politie Pausesti Maglasi.

Cercetarile continua pentru lamurirea cauzei sub toate aspectele.