Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ACCIDENT MORTAL de muncă la Horezu. Un bărbat a murit strivit de un copac

UPDATE: La fața locului accidentului, în sprijinul echipajelor ISU, au venit și 6 membrii ai SALVAMONT Vâlcea. Aceștia au ajutat la coborârea persoanei decedate de la locul producerii accidentului la autospeciala Serviciului de Medicină Legală. Corpul celui decedat a fost transportat pe targă aproximativ 2 km deoarece accesul autospecialelor de interventie a fost imposibil din cauza terenului accidentat. În prezent, se continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Știrea inițială:

În urmă cu câteva minute, salvatorii de la ISU Vâlcea au intervenit la un accident de muncă, la o societate comercială din Horezu, unde un arbore a căzut peste o persoană în pădurea din punctul Valea Râmești, Horezu. A fost alocat 1 SMURD de la PL Bunești și 1 ASAS de la PL Horezu. A fost anunțat și primarul orașului Horezu pentru a acorda sprijin salvatorilor.

Echipajul de salvare a comunicat că drumul până la locul intervenției este greu accesibil și pedestru (foarte abrupt). După ce s-a ajuns la locul intervenției, salvatorii au anunțat că victima, un bărbat în vârstă de 56 de ani, nu prezintă semne vitale, aceasta fiind zdrobita de către arbore (persoana a fost surprinsă în picioare).

Vom reveni cu amănunte.