Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VULPEA PORTOCALIE de la Ocnele Mari e şireată: Negociază şi cu PNL, şi cu ALDE şi cu PSD

După ce joi seara a avut negocieri intense cu conducerea PNL Vâlcea, făcând presiuni pe liderii liberali, Petre Iordache, primarul localităţii Ocnele Mari, arată că nu degeaba este vechi în politică.

Omul e uns cu toate alifiile şi aidoma unei vulpi, se dă şi cu unii şi cu alţii, numai să iasă el bine. Aşadar, după ce joi seara bătuse palma cu Buican şi Bulacu, înţelegându-se că la Ocnele Mari trebuie să facă echipă cu tehnicianul veterinar Mihai Pătru pentru a câştiga primăria, Iordache s-a sucit.

A doua zi, acesta i-a promis senatorului Niţu că trece cu întreaga sa echipă de la Ocnele Mari la ALDE. Acest scenariu a fost valabil până vineri, 26 februarie, în jurul prânzului, pentru că de atunci, vulpea portocalie se dă rănită şi nu-i mai răspunde senatorului la telefon.

De altfel, liberalii au înţeles că Iordache vrea doar fie nominalizat candidat de primar şi astfel în următoarea şedinţă de Birou Politic, aceştia îl vor valida pe tehnicianul veterinar Mihai Pătru, drept candidat al PNL, acesta având prima şansă de a câştiga alegerile la Ocnele Mari.