Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Viitorul Preşedinte al românilor a fost ales deja!

Victoria Nuland, secretarul de stat adjunct al SUA pentru Europa, va indica curând cine este „alesul”.

Românii care se vor prezenta la votul din decembrie îl vor vedea pe buletinul de vot, fără un contracandidat serios. Renumită pentru stilul direct („fuck EU”), Victoria Nuland este exemplul clasic al femeii politician care a ajuns prin propriile merite să conducă politica externă a Americii în Europa. Urăşte parvenirea, corupţia şi indecizia… Provine dintr-o familie din clasa de mijloc, a fost bursieră şi a absolvit cu calificativ maxim trei specializări la trei din top 10 universităţi americane. Deocamdată, doamna Nuland controlează DNA, SRI şi Parchetul de pe lângă ICCJ. Următorul obiectiv este BEC – Biroul Electoral Central. Totul a început în vara lui 2012, când trimisul special al doamnei Nuland a sosit la Bucureşti. Luaţi prin surprindere de amploarea conflictului Băsescu – USL, cu suspendarea, circul mediatic, demiterea, muşchii şi sudoarea de pe frunţile politrucilor români scuipând pe Constituţia ţării, americanii decid să acţioneze:

Ori e linişte în cotineaţa voastră, ori rămâneţi fără bani!

Adică cei 55 MILIARDE euro, datoria PUBLICĂ a României: banii de pensii, salarii, şpăgi, etc. 90% din aceşti bani sunt deţineri în titluri de stat româneşti ale băncilor străine sau fonduri de investiţii care iau dolari ieftini din America şi-i vând Ministerului de Finanţe. Trimisul lui Nuland a stat doar 3 ore în România, a împărţit ordine clare şi a plecat cu un avion special al Departamentului de Stat în direcţia Ramstein… A urmat, brusc, linişte în rânduri: Ponta şi Antonescu îşi muşcă până la sânge cuvintele aspre la adresa şefului ambasadei SUA • Contraofensiva mediatică a SUA şi UE prin intermediul Curţii de la Veneţia • Parchetul începe urmărirea penală împotriva lui Dragnea pentru manipularea voturilor la referendum.

În toamna trecută, cu doar o săptămână înaintea izbucnirii conflictului civil din Ucraina, Victoria Nuland vine personal la Bucureşti. Discută: • 30 de minute cu Băsescu între patru ochi • 0 minute cu Ponta • 0 minute cu Antonescu • 60 de minute între 6 ochi cu procurorul şef DNA şi procurorul general.

Nuland avertizează fără ocolişuri diplomatice că nu tolerează nici porcăria cu amnistierea politrucilor corupţi, nici desfiinţarea ANI, nici atacarea în presă a Justiţiei. Cere măsuri ferme, iar USL dă înapoi. Toate „iniţiativele” parlamentare ale corupţilor USL (sprijiniţi de Opoziţie) sunt închise pentru vecie. Interesul strategic este unul singur: România nu poate fi o frontieră credibilă în vecinătatea Rusiei, atât timp cât populaţia are moralul zero. Iar MORALUL este dictat de mersul economic al unei ţări, de corupţie şi de lipsa unei viziuni de conducere a ţării, alta decât umplerea buzunarelor clientelei politruce.

Viitorul Preşedinte al României va trebui să îndeplinească următoarele condiţii:

• Limba engleză, nivel avansat

• Fără legături cu zona infracţională, de orice natură

• Atitudine pro occidentală dovedită

• Vârsta maxim 50.

• Bune cunoştinţe de PC, legislaţie constituţională, etc.

Votul românilor din decembrie va fi formal. Ca întreaga lor existenţă.

Preluare: (autor Marian Androne – Capitalism pe pâine)