Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO: Mesajul lui VICTOR PONTA la Vâlcea

În data de 25 iunie a.c., la sala Filarmonicii Ion Dumitrescu din Râmnicu Vâlcea a avut loc Conferința Municipală a PSD. Cu acest prilej, în debutul conferinței, președintele interimar al PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, a citit mesajul președintelui PSD, Victor POnta, pentru social-democrații din Râmnicu Vâlcea.

„Vă transmit toată prețuirea mea și vă asigur că nu am abandonat nicio clipă lupta pentru păstrarea PSD ca principala forță politică în România. Nu pot face acest lucru singur, ci numai împreună cu dvs. Știu că și la Râmnicu Vâlcea, la fel ca în plan național, presiunile la care PSD-ul este supus sunt majore . Vă cunosc și știu că iubiți acest partid la fel de mult cum îl iubesc și eu.

Vă chem așadar să rămânem uniți pentru că unirea face puterea. Numai uniți vom reuși și pentru faptul că noi, PSD-ul, vrem binele acestei țări. Vă transmit gândul meu bun și succes lucrărilor Conferinței Municipale”, a sunat mesajul președintelui PSD, Victor Ponta, citit de deputatul Constantin Rădulescu.