Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Victor Popescu pune PNL pe jar! Vâlcea ar putea avea cel mai tânăr senator

După ce au pierdut alegerile locale, prin pierderea şefiei Consiliului Judeţean Vâlcea, şi după o vară fierbinte în care „au frecat-o la rece”, liberalii din Vâlcea au dat iar în mania sondajelor de opinie. Cum alegerile parlamentare bat la uşă şi cum nu se mai votează uninominal, revenindu-se la votul pe listă, sondajele de opinie sunt la mare căutare.

Deja, liberalii au început să se încaiere ca dracii. În interiorul PNL sunt cel puţin 4 tabere: a lui Păsat, a lui Stănculescu, a lui Victor Popescu şi încă una a cuplului indestructibil Bulacu – Vâlcu.

La ultima şedinţă a Consiliului Judeţea Vâlcea se putea observa o răceală şi o divizare evidentă la grupul consilierilor PNL.

Va fi sau nu inflaţie de „Victor”-i pe listele pentru parlamentare rămâne de văzut, pentru că oricum decizia îi aparţine preşedintelui Cristian Buican, însă contează enorm şi ceea ce vor primarii, iar PNL a reuşit să obţină peste 50 de edili la alegerile locale din 5 iunie. Victor Popescu are o şansă reală să demonstreze că tinerii în politică au succes dacă ştiu să fie responsabili, serioşi şi lideri înnăscuţi.

În mandatul 2016-2020, judeţul Vâlcea va avea 6 deputaţi şi 2 senatori. PNL are şanse să câştige cel puţin doi deputaţi şi un senator. Al doilea post de deputat ar urma să fie oferit unui fost pedelist. Acesta va fi cel mai probabil Romulus Bulacu, fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Bătălia mare la PNL va fi pe postul de senator eligibil.