Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VICTOR POPESCU, cel mai fericit dintre liberali

Competiţia internă de la PNL Vâlcea s-a dovedit a fi una extrem de benefică pentru consilierul judeţean Victor Popescu. După liderul Cristian Buican, Victor Popescu este candidatul care a obţinut cel mai mare număr de voturi de la primari, preşedinţi de organizaţii locale, precum şi de la membri Biroului Permanent Judeţean.

Victor Popescu a candidat pentru o poziţie aparent neeligibilă, locul II pe lista de candidaţi de la Senat, şi a reuşit să-şi convingă foarte mulţi colegi să-l voteze. Popescu l-a avut contracandidat pe primarul localităţii Păuşeşti – Măglaşi, Alexandru Dediu. În prima etapă, la votul primarilor şi al preşedinţilor de organizaţii, Victor Popescu a obţinut 70 de voturi, iar în cea de-a doua, la votul BPJ, a obţinut 62 de voturi.

Victor Popescu face parte din categoria de tineri politicieni care promite. La 33 de ani, tânărul consilier judeţean a acordat o mare atenţie atât carierei profesionale, cât şi celei politice. Este ales membru în Biroul Naţional al TNL din 2013, iar în prezent ocupă funcţia de vicepreşedinte al Comitetului Judeţean Executiv al PNL Vâlcea. În toate acţiunile sale politice, Victor Popescu s-a remarcat ca un tânăr echilibrat şi de bun simţ, care are fler în politică, până acum dovedindu-se că a luat deciziile corecte.