Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Victor Ponta votează cu Hillary! Păcat că nu e cetăţean american

Aflat la New York în vacanţa de Paşte, premierul Victor Ponta a postat un mesaj extrem de interesant. „Dacă aş fi cetăţean american aş şti cu siguranţă cu cine să votez în 2016!

Vă sugerez să vedeţi clipul video – merită!”, scrie Victor Ponta.

Victor Ponta se referă la înregistrarea video prin care democrata Hillary Clinton şi-a oficializat duminică candidatura la învestitura prezidenţială din 2016. Hillary Clinton a mai încercat o dată să devină prima femeie preşedinte al SUA, însă a fost declasată de Barack Obama, acum susţinătorul ei number one. Hillary Clinton, în vârstă de 67 de ani, a legat o alianţă cu Barack Obama, fostul său adversar în 2008 devenit „prietenul” ei, care a estimat sâmbătă că ea ar fi „un preşedinte excelent”.

„Sunt candidat la preşedinţie”, a declarat Hillary Clinton, fostă primă-doamnă, senator şi fost secretar de stat, confirmând o candidatură aşteptată de mai multe luni. În acest moment, ea este singurul candidat oficial la alegerile primare democrate şi domină sondajele, notează AFP.

„Americanii în viaţa de zi cu zi au nevoie de o campioană. Vreau să fiu această campioană”, a declarat Hillary Clinton în prima sa înregistrare video de campanie. „Plec pe teren pentru a câştiga votul dumneavoastră”.

Alegerile primare debutează la începutul anului 2016 în Iowa şi New Hampshire. Alegerile prezidenţiale vor avea loc în noiembrie 2016.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/0uY7gLZDmn4″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]