Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: nasul.tv

Victor Ponta și Liviu Dragnea, „marea împăcare”?

Foto: nasul.tvVictor Ponta a sosit în dimineaţa acestei zile la sediul PSD, după o îndelungată absență, pentru a avea o discuţie cu Liviu Dragnea. Întâlnirea celor doi a venit după o perioadă tulbure în partid, situație generată de pierderea guvernării.

Liviu Dragnea a declarat că a venit la întâlnire „cu ganduri foarte bune” si că „Victor poate ajuta foarte mult partidul în cele două campanii electorale”.

Rupturi vizibile între cei doi au venit după ce Ponta a susținut-o pe Rovana Plumb pentru șefia PSD și nu pe Victor Ponta, iar la prezentarea bilanțului guvernării PSD, Liviu Dragnea nu l-a invitat pe Victor Ponta. Recent, fundația înființată de Victor Ponta a generat temeri în partid că fostul lider are de fapt intenții politice.

În ultimele săptămâni ei doi s-au ironizat reciproc prin intermediul presei, Victor Ponta luând peste picior vacanțele petrecute de Dragnea în Brazilia, punând pe seama acestora faptul că președintele PSD nu are reacții față de acțiunile Guvernului Cioloș.

După întâlnirea cu Liviu Dragnea, fostul premier Victor Ponta a declarat că se bucură că “a înțeles toată lumea” că fundația pe care o înființează este “un lucru bun”. De asemenea, el a mai reamintit că este membru PSD și că se pune la dispoziția partidului ori de câte ori îl cheamă președintele.