Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Victor Ponta s-a dezlănțuit la Antena 3. Acuzații dure la adresa lui Iohannis

Victor Ponta a răbufnit, luni seara, în direct la Antena 3! Fostul premier a vorbit despre președintele Klaus Iohannis și premierul Dacian Cioloș care, în opinia sa, nu reprezintă și nu fac bine pentru România. Totul într-un context internațional extrem de sensibil, cu Rusia și Turcia în relații total schimbate. Acesta a declarat despre președinte ca una este să conduci un oraș micuț, ca Sibiul, și alta este să conduci România în vremuri tulburi. Victor Ponta a mai adăugat că nu îi vede pe cei doi lideri cum se zbat pentru România.

”Noi avem o țară devastată ca și când am fi avut război. Avem câțiva lideri, Iohannis și Cioloș, care nu au nicio treabă. Cea mai mare greșeală din partea noastră e să ne facem că nu se întâmplă nimic. Suntem oameni care ne-am cunoscut și ne-am respectat. Eu nu văd că Cioloș sau Iohannis se bat pentru România. Dacă nu facem nimic, dacă suntem orbi la ce se întâmplă afară, dacă o să ne luptăm pe cine mai băgăm în pușcării, o să fie foarte rău pentru România. E o plăcere masochistă națională să ne uităm cât rău li se întâmplă altora. Așa făcea PNL în Parlament când venea o cerere de arestare pe la alții, până când a venit și la ei și au început să plângă.

Nu ne putem aștepta la mai mult de la Iohannis, nu poate mai mult. Una e să conduci un oraș micuț, alta e să conduci România în vremuri grele.”, a spus Victor Ponta la Antena 3.