Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VICTOR PONTA: „În Parlament nu ne poate da jos PNL. Dacă ne dă jos DNA, asta e”

Victor Ponta arată în ultima perioadă o suficiență și o siguranță ieșite din comun în ceea ce privește majoritatea parlamentară, dar și câștigarea alegerilor din 2016. Atitudinea încrezătoare a premierului este dată de ultimele sondaje de opinie în care PSD stă foarte bine.

„In Parlament nu ne poate da jos PNL, daca ne da jos DNA-ul, asta e. Partidul nostru rezista in orice conditii, dar in Parlament majoritatea functioneaza si asa va fi si in 2016. Anul viitor, cand ne prezentam la alegeri, sa vorbim despre ce am facut. Desigur ca pentru unii o sa vorbim degeaba, noi o sa spunem ca am dat pensii si salarii, iar ei vor zice ‘da, dar ati subminat statul de drept’. (…) Important e ca oricati dintre noi nu sunt la aceasta masa, partidul tot e la 40 la suta si tot o sa castigam alegerile locale si generale”, a precizat Victor Ponta, inaintea sedintei Comitetul Executiv National PSD.

Victor Ponta a mai spus că anul 2015 se va termina cu crestere economica si ca in zilele viitoare vor avea loc ultimele discutii legate de Masterplanul de Transport, prioritare in acest sens fiind autostrazile Sibiu-Pitesti si Iasi-Targu Mures.