Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Victor Ponta confirmă: PSD Vâlcea aruncat în Opoziţie de alianţa PNL + PDL

• Victor Ponta şi Crin Antonescu au stabilit să ia atitudine şi să intervină în scandalul dintre Ion Cîlea şi Cristian Buican.

USL la Vâlcea pare să nu mai aibă nicio şansă de „supravieţuire”. Certurile sunt tot mai dese şi mai violente, Ion Cîlea şi Cristian Buican nemaifiind capabili să ajungă la un consens. Acest lucru a fost confirmat chiar zilele trecute de liderul central al PSD, Victor Ponta, care a declarat că a avut o discuţie cu colegul său de alianţă, preşedintele PNL – Crin Antonescu, pe baza situaţiilor explozive din patru judeţe. Printre aceste patru judeţe se regăseşte şi Vâlcea, unde deja PSD a avut de suferit, alianţa PNL + PDL fiind deja activă atât în Consiliul Local al Râmnicului, cât şi în Consiliul Judeţean Vâlcea. „Nu doar la Ilfov, ci şi la Botoşani, Alba şi la Vâlcea, PNL e aliat cu PDL. Am stabilit cu Crin să intervenim de la centru unde sunt probleme în teritoriu. Noi vom cere ca peste tot sa nu fie alianţe PNL cu PDL. Aceste alianţe însă nu pot duce la ruperea USL, USL s-a format de sus în jos, Victor Ponta, Crin Antonescu, Daniel Constantin, Radu Stroe, Eduard Hellvig şi tot aşa se va rupe, de sus în jos, nu de jos în sus” – a declarat Victor Ponta la Romania Tv.

Aşadar, se aşteaptă ca Victor Ponta şi Crin Antonescu să ia atitudine şi să intervină în scandalul dintre Ion Cîlea şi Cristian Buican.