Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VICTOR Ponta a scos contractele de consultanță ale Alinei Gorghiu

Schimb de replici extrem de dur de la tribuna Parlamentului între premierul Victor Ponta și co-președintele PNL, Alina Gorghiu, cu ocazia moțiunii de cenzură înaintată de PNL. Acuzații și de o parte și de alta, însă Victor Ponta a venit cu lecțiile făcute și a arătat public contractele cu statul pe care le-a avut Alina Gorghiu pe vremea când era consiliera lui Atanasiu la AVAS. Premierul Victor Ponta a adus și acuzații liberalilor, subliniind faptul că ”atunci când se dau lecții de moralitate trebuie să vedem cine le dă”.

”Pentru a da satisfactie celor care au conceput acest text, sa ma refer un pic si la obiectul motiunii prezentat de distinsii colegi. Se vorbeste despre contracte. N-am semnat niciodata contracte cu societati capital de stat. Deci dumneavoastra vreti sa-mi dau demisia pentru ca Atanasiu si Sova au semnat niste contracte. Care e logica? Sau poate domnul Atanasiu a fost sfatuit gresit de o consiliera a sa. Daca a uitat doamna Gorghiu, îi reamintesc: contract Gorghiu Pop si asociatii AVAS – 6000 euro plus TVA. Sunteti cam scumpa, doamna Gorghiu. Gorghiu Pop si asociatii AVAS – 15. 000 euro + TVA. Gorghiu Pop si asociatii AVAS – 100.000 euro + TVA.

Mai credeau si alte doamne ca daca au protectie nu o sa pateasca niciodata nimic. Va aduc aminte, doamna Gorghiu, de colegul dvs. Teo care venea si spunea sa ii pedepsim pe corupti. Cred ca e putin afara acum.

M-am intalnit ieri, intamplator, pe holul Parlamentului cu domnul deputat Tomac din Republica Moldova. I-am spus – daca votati motiunea si n-avem Guvern, n-o sa putem ajuta. Mi-a spus – hai domnule, nu trece motiunea. Ce naiba?”, le-a spus Victor Ponta colegilor deputați.