Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Viceprimarul „MARJĂ DE EROARE” loveşte din nou: Ameninţări false cu DEMISIA!

Viceprimarul liberal Eduard Vîrlan, cunoscut mai ales pentru faptul că în ultimul sondaj de opinie realizat la comanda PNL Vâlcea, nu a reuşit să treacă de marja de eroare loveşte din nou. Prin declaraţii bombastice, acesta îşi anunţă demisia din funcţia de viceprimar, explicând că se simte extrem de dezamăgit de atitudinea unor consilieri locali, care s-au opus sau au lipsit de la de la votul pentru prelungirea termenelor de finalizare a două proiecte importante finanţate de Uniunea Europeană.

„O să-mi dau demisia din funcţia de viceprimar pentru că nu se mai poate lucra, pentru că sunt dezamăgit de atitudinea consilierilor locali şi s-au adunat foarte multe lucruri. Dacă aşa au înţeles ei (n.r.-consilierii locali) să nu votăm nişte proiecte şi să pierdem 300 de miliarde de lei vechi, asta e. O să mă gândesc dacă demisonez şi din funcţia de consilier local. Am anunţat deja conducerea partidului despre demisia mea, am anunţat şi colegii. Nu sunt supărat doar pe propriii mei colegi de partid, sunt supărat şi pe ceilalţi consilieri ”, a declarat Eduard Vîrlan pentru adevarul.ro.

GIGI MATEI: Nu pleacă câinele de la măcelărie!

Cum un asemenea gest, ar arunca din nou lucrurile de la Consiliu Local în aer am fost curioşi să aflăm dacă Vârlan şi-a dus gestul până la capăt. Din păcate, vă informăm că acesta doar a ameninţat prin presă cu demisia, pentru că de scris sau de comunicat oficial o asemenea hotărâre nu a făcut-o. „Nu este adevărat. Cel puţin la Primăria Râmnicu Vâlcea nu este înregistrată nicio demisie. Am înţeles că este un pic dezamăgit. Ce să faci când unii consilieri au necesităţi fiziologice în timpului votului? Parcă ar fi la grădiniţă. Dacă nu ar fi atât de grav, probabil că m-aş amuza, însă chiar am fost îngrijorat când am văzut că nu au votat pentru acele proiecte europene.

În fine, oficial nu este înregistrată nicio demisie a domnului Vîrlan şi nici nu cred că îşi va duce gestul până la capăt. Nu pleacă câinele de la măcelărie!”, ne-a declarat primarul interimar Ion Gigi Matei.

CRISTIAN BUICAN: Şi dacă-şi dă demisia, se dărâmă cumva mall-ul din centrul oraşului

Nici co-preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican nu a auzit de vreo demisie a lui Eduard Vîrlan. „Am vorbit într-adevăr cu dumnealui, însă nu mi-a pomenit de vreo demisie. Mi-a spus că trebuie să stăm de vorbă serios despre ce se întâmplă în Consiliu Local, mai ales despre atitudinea unor consilieri liberali. Nu prea mi se pare normal să te superi ca măgarul pe sat, cum a făcut domnul Vîrlan. Şi dacă-şi dă demisia, se dărâmă cumva mall-ul din centrul oraşului?”, s-a întrebat retoric Cristian Buican.

Amintim că vineri, 18 decembrie 2015, a avut loc o nouă şedinţă extraordinară la Consiliul Municipal. Pe ordinea de zi, rectificarea de buget (inclusiv suplimentarea bugetului pentru echipa de handbal HCM), proiect de hotărâre privind prelungirea termenului de finalizare a contractului de finanţare pentru Baza de Agrement Ostroveni şi proiect de hotărâre privind prelungirea termenului de finalizare a contractului de finanţare pentru “Modernizare Parc Zăvoi”, adică proiectele care n-au fost aprobate joi, 17 decembrie 2015.