Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Vâlcea are secretar de stat

NUMIRE. Vineri, 7 iunie 2013, în Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia prim-ministrului de numire a lui Bogdan Badea în funcţia de secretar de stat din cadrul Ministerului Economiei. În urmă cu două săptămâni, filiala Vâlcea a Partidului Naţional Liberal l-a propus în cadrul Biroului Politic Naţional (BPN) pe Bogdan Badea pentru a fi validat de către conducerea naţională pentru ocuparea acestei funcţii.

Aşa cum anunţa şi în momentul votului din cadrul BPN  al PNL, deputatul Cristian Buican  doreşte să anunţe opinia publică vâlceană că de acum înainte vor avea un sprijin şi un ajutor în cadrul Ministerului Economiei, prin intermediul lui Bogdan Badea, accesul reprezentanţilor administraţiilor publice locale din judeţului Vâlcea, indiferent de apartenenţa politică a acestora, fiind garantat. În opinia preşedintelui liberalilor vâlceni, numirea lui Bogdan Badea în funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei reprezintă o recunoaştere a importanţei organizaţiei judeţene a PNL, precum şi o validare a competenţelor profesionale a propunerilor venite din partea acestei filiale.

„Cred că odată cu numirea lui Bogdan Badea în funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei s-a încheiat o primă etapă de promovare a judeţului Vâlcea la nivel naţional. Aşa cum am mai spus, pe lângă necesitatea unei cariere profesionale recunoscute, propunerile pe care le voi susţine cu toată tăria pentru a ocupa funcţii de demnitate publică în cadrul executivului trebuie să fie, cel puţin cu sufletul, vâlceni. Sunt convins că din poziţia de secretar de stat, Bogdan Badea va ajuta foarte mult judeţul nostru. Sper ca la un moment dat să avem şi un ministru vâlcean”, a declarat preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican.

MAGDA POPESCU