Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Vâlcea a pierdut în faţa Argeşului

Andrei Gerea, propunerea PNL pentru Ministerul Economiei

Propunerea PNL pentru Ministerul Economiei a venit în sfârşit de la CRin Antonescu, însă nici CRistian Buican şi Nici Dan Niţu nu au avut sorţi de izbândă. Preferatul liderilor de la centru este deputatul liberal de Argeş, Andrei Gerea. Este membru PNL din 1990 şi se află la al treilea mandat consecutiv de deputat.

Cunoscut ca un apropiat al lui Crin Antonescu şi al lui Daniel Chitoiu, Gerea este liderul deputaţilor PNL şi vicepreşedintele Comisiei speciale din Parlament privind proiectul de la Roşia Montana. Gerea este economist cu studiile absolvite la ASE în 1997, înainte lucrând ca electronist. Din 1997 şi până în 2004, Gerea a lucrat numai în domeniul bancar, ca manager relaţii cu clienţii la diferite bănci sau director de sucursală.

Andrei Gerea este liderul deputaţilor PNL din mai 2013, vicepreşedinte al Organizaţiei PNL Argeş din 2002.

Potrivit propriului CV de pe site-ul Camerei Deputaţilor, Andrei Gerea a mai deţinut funcţia de consilier local al Sectorului 1, şi a fost membru al Consiliului de Dezvoltare Regionala Bucureşti – Ilfov şi membru al Consiliului de Administraţie al Societăţii Naţionale Poşta Română.