Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Un consilier local de „fix 2 lei”

ABJECT. O simplă discuţie de principiu pe un site de socializare s-a transformat într-o serie de jigniri la adresa unui jurnalist vâlcean, jigniri aduse de un consilier local, aşa-zis politician PDL. Este vorba de alesul local Bogdan Costinescu, care, în lipsă de argumente, a început să jignească, arătându-şi caracterul abject.

Despre pedelistul Bogdan Costinescu nu s-au auzit prea multe lucruri în Vâlcea, el fiind un no-name, promovat de ex-primarul Romeo Rădulescu într-o funcţie mult prea mare şi importantă pentru capacităţile sale. Sigur, ascensiunea sa în politica mare, unde apropo nu îşi merită deloc locul, a început de pe vremea când la cârma PDL Rm. Vâlcea se afla Mircia Gutău, care l-a folosit ca lipitor de afişe şi l-a propulsat în structurile de vârf ale partidului, nebănuind ce „şarpe creşte la sân”. Asta pentru că, Bogdan Costinescu l-a trădat pe Gutău cu prima ocazie. Nu puţini sunt cei care-şi aduc aminte şi acum cum Costinescu se afişa, alături de alţi pedelişti sinceri, la procesele lui Mircea Gutău, susţinându-i nevinovăţia şi bucurându-se, până la lacrimi, atunci când fostul primar a fost eliberat din arestul preventiv. Ei bine, a trecut timpul, iar aşa-zisul politician de mucava şi-a schimbat părerea, pentru că a fost „stimulat” de Romeo Rădulescu – adversarul declarat al fostului primar – cu un post de consilier local.

patratel procesAcum, a ajuns să se refere la adresa lui Mircia Gutău numai cu apelativul de „condamnat” şi-l apostrofează pe unde apucă. Ei bine, un ziarist local a constatat acest lucru pe un site de socializare şi, civilizat, i-a atras atenţia lui Bogdan Costinescu că nu se cade să aibă o asemenea atitudine şi că, cel mai corect, ar fi să se abţină de la comentarii, în condiţiile în care se bătea cu pumnii în piept că Gutău este nevinovat, iar dosarul lui a fost unul politic şi că i s-a înscenat totul. Jurnalistul i-a adus argumente puternice, folosind un limbaj adecvat şi i-a postat chiar şi două poze în care se vedea clar susţinerea sa pentru Gutău. Discuţia a degenerat, însă, pentru că alesul local Costinescu şi-a arătat lipsa de caracter şi nivelul de inteligenţă. În lipsă de argumente, el a început să jignească şi să spună despre jurnalist că este de „fix 2 lei”. Pe această cale ţinem să îi spunem că, de fapt, el este un consilier local de „fix 2 lei”, care nu s-a afirmat cu nimic în cadrul Consiliului Local, el fiind considerat unul dintre aleşii locali „muţi” , care nu are nimic de spus, pentru că nici nu ştie nimic şi nici poate. Ne asumăm noi răspunderea să-i monitorizăm activitatea sau lipsa de activitate din Consiliul Local şi îi atragem atenţia să nu se mai recomande în oraş drept „viitorul director de la ETA” pentru că nu are nici faţă şi nici caracter pentru un astfel de post important.