Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

TRAIAN BĂSESCU mizează pe MARIAN MIREA la RÂMNICU VÂLCEA

Evenimentul de lansare al candidaţilor Partidului Mişcarea Populară Vâlcea, care a avut loc duminică, 20 martie 2016, la Sala Sindicatelor din Râmnicu Vâlcea, s-a bucurat de prezenţa fostului şef de stat, Traian Băsescu, liderul PMP. Discursul lui Traian Băsescu în faţa celor peste 300 de vâlceni prezenţi la lansare a fost unul aplicat şi foarte tranşant. Fostul şef de stat le-a explicat celor prezenţi şi candidaţilor PMP la primăriile din judeţul Vâlcea că este esenţial să respecţi Constituţia ţării şi realizezi investiţii în folosul oamenilor.

„Ceea ce PMP propune românilor, în cazul nostru vâlcenilor, trebuie să fie ceea ce putem face, să fie lucruri de care ei se lovesc în fiecare zi. România nu este în situaţia în care să vrea să construiască o rachetă spre lună. Sigur că ne-o putem propune, dar cred că mult mai important este pentru România să ne curăţăm spitalele, să ne curăţăm şcolile, să fim în parteneriat cu dascălii să stabilim ce trebuie să înveţe copiii noştri, să ne protejăm mediul, să ne facem oraşele frumoase.

Ştiu că lucrul cel mai uşor de promis de către administraţiile locale, pe care-l şi fac, este să asfalteze şi să reasfalteze de câteva ori pe an o stradă. Este o muncă bănoasă să reasfaltezi continuu, încă un contract şi încă un contract. Haideţi să ne propunem să utilizăm banii contribuabililor pentru ei, să întoarcem cu adevărat serviciile. După ce am devenit primar al capitalei, am învăţat că cel mai important lucru este să utilizezi corect banii contribuabililor. Probabil din acest motiv am şi câştigat din primul tur Bucureştiul, în al doilea mandat. Este esenţial ca cetăţenii să simtă că au parte de o administraţie bună şi ceea ce eu vă cer, pentru că ştiu ce înseamnă să fii credibil într-o campanie, angajamente că îmbunătăţim ceea ce avem. Administraţia pe care noi o propunem este una în favoarea cetăţeanului şi în linie cu Constituţia”, a spus Traian Băsescu.

Marian Mirea, candidatul PMP la Primăria Râmnicu Vâlcea

Cu aceeaşi ocazie, PMP a prezent şi candidatul partidului pentru cea mai importantă primărie din Vâlcea, şi anume Primăria Râmnicu Vâlcea. Cel care se va înscrie în această importantă competiţie electorală este chiar liderul organizaţiei judeţene a partidului, Marian Mirea. În discursul său, Marian Mirea a precizat că priorităţile sale în administraţie sunt respectarea drepturilor cetăţenilor, calitatea vieţii, asistenţa medicală şi o educaţie aplicată cerinţelor pieţei muncii.

„Nu poţi să ai tineri absolvenţi de şcoală şomeri care pun presiune pe bugetul asigurărilor sociale. Este nu doar eşecul şcolii, este eşecul dialogului dintre administraţie şi şcoală. Şcolile aparţin de mulţi ani de administraţia locală. Nu este important doar să fie zugrăvite şi igienizate, este important ca educaţia şi formarea profesională a elevilor să fie în concordanţă cu cerinţele pieţei de muncă. Aici este rolul primarului, al Consiliului Local să aibă un dialog cu Inspectoratul Şcolar pentru a vedea care este evoluţia pieţei de muncă, ce anume investiţii urmează a se face, cum va fi inerţia acestui tânăr pe piaţa muncii, pentru ce să fie pregătit”, a spus duminică Mirea, la lansarea candidaţilor partidului la alegerile locale.