Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Facebook

TRAIAN BĂSESCU: I-aş fi cerut capul lui Atanasiu

FacebookTraian Băsescu, artizanul celor mai mari victorii electorale ale PDL, a comentat scandalul stenogramelor din interiorul PNL. Cel care a condus PDL ani de zile a spus că Vasile Blaga a reacţionat mult prea blând. Dacă ar fi fost în locul lui, TRaian Băsescu susţine că ar fi cerut sancţionarea lui Teodor Atanasiu, după ce acesta a spus într-o întâlnire a liberalilor că au avut nevoie de pedelişti, fără de care nu ar fi câştigat niciodată preşedinţia, dar că niciodată democrat-liberalii nu vor putea numi premierul.

„Si eu as fi incercat sa calmez lucrurile pentru ca, ce sa faci acum, sa spui, dupa ce te-ai dus cu traista in bat luati-ma si pe mine in istoria voastra? Acum ce sa fac? Nu mai vreau in istoria aia si am iesit afara? Nu mai. Trebuiau calmate lucrurile. Dar i-as fi cerut capul lui Atanasiu, indiscutabil”, a spus Traian Basescu în cadrul unui interviu pentru psnews.ro.

Fostul şef al statului a mai adăugat că din tot acest scandal cel mai câştigat iese Cătălin Predoiu, căruia i s-a confirmat că va fi numit premier, dacă PNL câştigă alegerile din 2016.