Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Teodosie Filip va fi noul viceprimar al Râmnicului?

• Rădulescu e decis să-l schimbe pe Veţeleanu

SCHIMBARE. Relaţia profesională dintre primarul Râmnicului, democrat-liberalul Romeo Rădulescu şi colegul său de partid, viceprimarul Eusebiu Veţeleanu pare să se fi depreciat iremediabil. Cauza disensiunilor dintre cei doi nu se cunoaşte cu exactitate, însă, potrivit zvonurilor vehiculate pe marginea acestui subiect este vorba de o serie de certuri politice, care au degenerat într-o ruptură între cei doi, atât de adâncă, încât primarul Rădulescu a decis schimbarea din funcţie a lui Veţeleanu.

În urmă cu ceva vreme, viceprimarul Râmnicului, Eusebiu Veţeleanu, ne declara că edilul Râmnicului i-a cerut demisia din funcţia pe care o deţine, pe motiv că s-ar fi autoexclus din echipa managerială a instituţiei. Pe de altă parte, vicele PDL susţine că adevărul este altul şi că, de fapt, a fost marginalizat de celălalt viceprimar Cosmin Constantinescu, dar şi de primarul Romeo Rădulescu. Cert este că discuţiile aprinse dintre cei doi au creat o tensiune destul de mare printre consilierii pedelişti, pentru că mare parte dintre ei nu sunt de acord cu schimbarea din funcţie al lui Veţeleanu, considerând că acesta nu a adus niciodată atingere imaginii partidului şi că şi-a exercitat cu precizie atribuţiile trasate prin fişa postului.

Deşi asupra momentului în care se va produce schimbarea lui Eusebiu Veţeleanu din fotoliul de viceprimar, pedeliştii au decis să păstreze misterul, câteva voci din interiorul partidului susţin că acest lucru se va întâmpla luni, 31 ianuarie 2011, în cadrul şedinţei de Consiliu Local. De asemenea, se vehiculează şi numele celui care-l va înlocui pe Veţeleanu la Primăria Râmnicului: alesul local PDL, Teodosie Filip. Informaţia este destul de precisă, având în vedere că, din câte am aflat, ea a fost furnizată chiar de primarul Râmnicului, Romeo Rădulescu, în cadrul unei discuţii avută cu colegii de partid.

OLIVIA PÎRVU-CÎRCIU