Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Teodor Stolojan, cap de listă la europarlamentare

• vâlceanul Ştefan Prală este şi el pe lista PDL pentru Parlamentul European

Vasile Blaga, preşedintele PDL, a declarat că preferinţa personală privind capul de listă la alegerile europarlamentare este Theodor Stolojan. Liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga, a spus că încă nu a fost hotărât cine va fi cap de listă la alegerile europarlamentare din mai şi că acest lucru va fi stabilit în februarie.

„Avem parlamentari cu multă experienţă, care şi-au făcut datoria în Parlamentul European, avem şi colegi mai tineri cu care organizaţiile judeţene doresc să vină pe listă. Un punct de vedere personal, pentru când o să-l discutăm în colegiul director, eu cred că domnul Stolojan ar putea deschide lista PDL, aşa cum a făcut-o şi acum cinci ani de zile. E un parlamentar care şi-a făcut foarte bine datoria”, a declarat Vasile Blaga.

„Când dau exemple, unii s-ar putea supăra. Nu pot să nu-i evidenţiez pe Monica Macovei, pe Traian Ungureanu, pe Marian-Jean Marinescu”, a adăugat preşedintele PDL.

Organizaţiile judeţene şi-au desemnat candidații şi nu mai sunt aceiaşi candidaţi de la alegerile europarlamentare din 2009. De la Vâlcea, PDL l-a desemnat în toate forurile judeţene pe secretarul general al partidului, Ştefan Prală. Acesta va face echipă cu deja cunoscutul Marian-Jean Marinescu, pentru ca în zona aceasta PDL să obţină un scor cât mai mare.