Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

TATIANA, JOS TEXTILA!

• Alegeri la femeile liberale • în data 25 ianuarie, femeile din PNL Vâlcea îşi vor alege conducerea judeţeană

Mihaela Andreianu a anunţat convocarea Conferinţei Teritoriale a OFL Vâlcea în data de 25 ianuarie 2014, ora 10.00, la Filarmonica „Ion Dumitrescu”. Preşedinta organizaţiei de Femei a PNL Vâlcea a menţionat că, pe ordinea de zi a reuniunii, se află prezentarea raportului de activitate al OFL Vâlcea de la ultima conferinţă teritorială şi până în prezent, alegerea preşedintei şi a Biroului Politic Teritorial al OFL Vâlcea, precum şi stabilirea programului de acţiuni pentru perioada următoare.

Mihaela Andreianu va avea concurenţă, nu glumă!
cristian buicanpistolandreianu
Concurenţa Mihaelei Andreianu se numeşte Tatiana Marcoianu, cântăreaţă de muzică populară şi realizatoare de emisiuni folclorice la televiziunea Vâlcea 1, iar anul trecut s-a aflat în atenţia televiziunilor naţionale pentru că a fost destul de norocoasă încât să scape de un… viol. Sau, mă rog, aşa susţine doamna. Că era cât pe-aici să fie victima unui viol şi numai prezenţa ei de spirit a salvat-o. Iată ce declara în urmă cu un an cântăreaţa de muzică populară despre umilitoarea experienţă: „Mă întorceam de la un eveniment. La un moment dat, colegii care cântă cu mine m-au lăsat în faţa blocului, cu bagajele. Eu eram pe tocuri. La un moment dat, la o distanţă oarecare am văzut un individ. Paşii pe care îi făceam eu, îi făcea şi el după mine. Eu am încercat să grăbesc paşii, în fugă. Atunci a început să fugă şi el după mine. Eu am încercat să fug cu toate bagajele pe care le aveam. Am urcat scările în bloc, am ajuns la uşă şi voiam să scot cheile. Nu mai găseam nici cheile. El era în spatele meu, mă trăgea de haină şi de geantă. Cred că avea vreun gând de tâlhărie, de viol. Am deschis uşa, el după mine, grămadă, grămadă. Eu eram dispusă să-i ofer orice bijuterie pe care o aveam asupra mea, numai să nu-mi facă rău. M-a alergat. Am încercat să scot telefonul, dar nici telefonul nu mai mergea. Atunci am început să ţip, iar sunetele pe care le-am scos l-au speriat”, mărturisea Tatiana la emisiunea „Poveştiri adevărate”, de la Acasă TV.

Tatiana a reuşit chiar să-l vadă pe agresor şi l-a descris: „Era un tip înalt, slab, cu un fes în cap. Am apucat să-i văd faţa. Mă uitam atentă la el, pentru că voiam să văd dacă are vreun cuţit. Am scos nişte sunete, am ţipat, şi cred că s-a speriat gândindu-se că s-ar putea să iasă cineva. Aşa că a fugit pe scări. Am scăpat cu bine, nu mi-a luat nici un obiect, nici măcar să mă violeze”, a adăugat ea.

Mihaela Andreianu concurează cu Scarlet O’hara, Beyonce şi Giocconda
tatiana marcoianu copy
Mai mult, Tatiana şi-a dat jos textila pentru postul Acasă TV, arătându-şi magnifica celulită, fără pic de jenă. Seria de emisiuni de la postul TV probabil că au făcut-o mai cunoscută, dar în nici un caz mai… Oricum, nu credem că i-au crescut acţiunile politice, chiar dacă este susţinută din umbră atât de primarul Emilian Frâncu, cât şi de directoarea de la Şcoala nr. 10, Adriana Statie. Aşadar, emisiunile au scos în evidenţă o Tatiana Marcoianu, care încearcă să se reinventeze, cam fără succes, am spune noi. Apelativele de Scarlet O’hara, Beyonce sau Giocconda se potrivesc ca nuca-n perete cu vâlceanca noastră, în căutarea gloriei. În fine, Tatiana a fost într-o seară la club, alături de alte două cântăreţe de muzică populară, apoi la un salon de bronzare, unde şi-a etalat din abundenţă corpul, apoi pe la alte saloane de înfrumuseţare, unde a încercat să-şi recapete frumuseţea pierdută.

„Mereu dornică să îşi schimbe look-ul, artista vrea să renunţe la rolul de Scarlett O’Hara a României, mai ales că… s-a îngrăşat puţin si nu mai are 44 de centimetri! Tatiana e gata să dea o nouă lovitură de imagine! Vrea să intre în pielea altei vedete hollywoodiene: Beyonce! Artista a găsit pretextul perfect pentru a-şi face o nouă schimbare de look: Ziua Îndrăgostiţilor! Bronzarea rapidă i-a fost la îndemână! Tatiana vrea să-i facă o surpriză soţului ei şi ar vrea să facă o schimbare: să o vadă foarte neagră, să vadă cum reacţionează. „Solarul cu stropitoare” este ultima fiţă în show-bizz. Evident, Tatiana nu avea cum să o rateze! Şi ca să aibă aşa, un reper, artista a ales-o drept exemplu pe Beyonce. Să îşi clătească şi ochii Jay Z-u’ ei de acasă!” – se arată într-una dintre prezentările postului Acasă TV.

Scoaterea în faţă a unei asemenea candidate nu numai că aruncă în derizoriu solemnitatea unei acţiuni politice extrem de importante, dar şi slăbeşte încrederea, şi aşa puţină, a românilor în femeile politician. Considerăm că femeile liberale vâlcene pot mai mult decât atât şi ar face bine să o demonstreze. Alegerile bat la uşă!