Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ștefan Ovidiu Popa, printre cei mai activi deputați

Există mulți parlamentari care ezită să ia cuvântul în ședințele de Comisii sau de Plen, chiar dacă au o prezență bună la acestea și susțin prin votul lor proiectele legislative și amendamentele colegilor.
Nu este ușor să vorbești argumentat și documentat pe subiecte diverse.
Am remarcat în acest sens că tânărul deputat Ștefan Ovidiu Popa, conform statisticilor de pe site-ul Camerei Deputaților, a intervenit, în perioada 22 decembrie 2020-3 mai 2022 , de 72 de ori în 42 de puncte a unui număr de 22 de ședințe luând cuvântul pentru a susține proiecte de lege, pentru a solicita clarificări sau pentru a argumenta necesitatea unor amendamente.
Comisia Juridică, de disciplină și imunități a Camerei Deputaților din care face parte este o comisie grea, prin care trec aproape toate actele importante emise de parlament și din care fac parte juriști și avocați foarte buni ai partidelor parlamentare, mulți având o carieră lungă profesională cunoscută electoratului sau mai multe mandate succesive în Parlament.
În aceste condiții implicarea deputatului Ștefan Ovidiu Popa este remarcabilă, la ea adăugându-se 45 de inițiative legislative pentru aceeași perioadă din mandatul actual.