Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Sorin Vasilache este viitorul primar al oraşului Băile Olăneşti

OPTIMISM. Peste 400 de persoane au asistat sâmbătă, 2 iunie a.c., la lansarea candidaturii social-democratului Sorin Vasilache pentru postul de primar al oraşului Băile Olăneşti. Atmosfera a fost una plină de optimism, olăneştenii prezenţi fiind convinşi că Sorin Vasilache este soluţia optimă pentru ca oraşul lor să se transforme într-unul înfloritor. La eveniment au fost prezenţi şi deputatul Aurel Vlădoiu, senatorul Laurenţiu Coca, precum şi consilieri judeţeni Constantin Rădulescu şi Laurenţiu Popa.

Candidatul Alianţei PSD + PNL, Sorin Vasilache, şi-a prezentat echipa de consilieri locali, oameni pe care se bazează şi cu care va face treabă în Primăria Băile Olăneşti. Încrezător în şansele sale, Sorin Vasilache le-a vorbit oamenilor despre proiectele sale de viitor, despre dezvoltarea turismului din staţiune, despre reabilitarea infrastructurii stradale şi introducerea sistemului de apă şi canalizare în tot oraşul, precum şi de necesitatea de a crea o bază de agrement modernă care să atragă turiştii şi să creeze locuri de muncă. „În ultimii patru ani v-am fost viceprimar şi am fost mereu în mijlocul dumneavoastră, fie că a fost incendiu, inundaţie sau alunecare de teren. M-am asigurat că lucrurile sunt în regulă şi nu am plecat până nu s-a rezolvat problema. Acum vin în faţa dumneavoastră, alături de echipa mea formată din social-democraţi şi liberali, să vă demonstrez că pot să fac din acest oraş unul înfloritor. Am în plac câteva proiecte extrem de importante pentru comunitate, proiecte ce au menirea de a dezvolta turismul în Băile Olăneşti, de a reabilita infrastructura stradală şi, în principal, de a asigura un trai mai bun oamenilor din acest frumos oraş. Cunosc foarte bine problema infrastructurii stradale şi ştiu că străzile trebuie refăcute. Vă asigur că voi iniţia un proiect pentru toate aceste străzi şi se vor executa betoane, asfalt, rigole şi transversări pentru preluarea apelor pluviale. Nu vă spun lozinci, toate proiectele pe care le voi iniţia vor avea finanţări de la Guvernul României. Pentru că, după mulţi ani, avem un culoar politic favorabil şi mă refer aici la faptul că la conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea se află Ion Cîlea, care este alături de noi şi ne ajută, dar şi că la conducerea ţării este un Guvern USL. Împreună cu dumnealor, proiectele iniţiate de mine ca primar al oraşului Băile Olăneşti vor lua viaţă. A venit timpul ca şi în oraşul Băile Olăneşti să se întâmple ceva” – a spus candidatul Alianţei PSD + PNL, Sorin Vasilache.

Aurel Vlădoiu şi Laurenţiu Coca, alături de Vasilache

Prezenţi, aşa cum spuneam, la lansarea candidaturii social-democratului Sorin Vasilache, parlamentarii Aurel Vlădoiu şi Laurenţiu Coca au mărturisit că-l vor susţine necondiţionat pe Sorin Vasilache, dacă va fi ales primar al localităţii Băile Olăneşti. Cei doi parlamentari i-au asigurat pe locuitorii din Olăneşti că proiectele lui Vasilache vor fi şi proiectele lor şi că vor face lobby la ministere pentru ca acestea să primească finanţare. „Am încredere deplină în calităţile de primar ale lui Sorin Vasilache. A fost viceprimar timp de patru ani, iar în 2008 tot eu l-am recomandat. Chiar dacă nu a fost ales primar atunci, Sorin Vasilache a demonstrat că este un profesionist şi că ştie foarte bine tainele administraţiei publice locale. Eu m-am angajat că dacă va fi ales primar, eu voi fi un fel de al doilea primar şi am să-l ajut cu toate proiectele şi cu experienţa pe care o am. Vă spun sincer că acum, cu guvernul pe care-l avem, al USL, şi cu Parlamentul care este majoritar USL, putem să facem ceva benefic pentru staţiunea Băile Olăneşti” – a spus deputatul PSD, Aurel Vlădoiu.

CLAUDIA STANCIU