Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

SONDAJ VOCEA VÂLCII: Mircia Gutău, cel mai popular politician din Vâlcea! Pe podium mai sunt Constantin Rădulescu și Daniela Otesanu

Provocarea lansată de Vocea Vâlcii pentru a afla care este cel mai popular politician din Vâlcea a avut un mare succes. Sondajul publicat pe grupul Vocea Vâlcii, dar și pe pagina de socializare a ziarului a prezentat un real interes. Rezultatele sondajul maraton, care s-a desfășurat timp de 6 ore, arată astfel la orele 19.00, când s-a oprit votul: Mircia Gutău 226 voturi, Constantin Rădulescu 211, Daniela Oteșanu 115, Eugen Neață 47, Cristian Buican 16, Dumitru Lovin 13.
Astfel, primarul Mircia Gutău este cel mai popular politician al anului 2018, desemnat de cititorii Vocea Vâlcii, cei care au votat la sondaj, urmat foarte aproape de președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu. Prezența pe podium a deputatului Daniela Oteșanu este dovada că femeile din politică știu să facă politică cu adevărat, mai ales că deputatul PSD este co-autor al Legii salarizării și Legea Adopțiilor.