Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Şerban Mihăilescu îl aruncă pe Mazilu în cursa pentru Primăria Râmnicului

HOTĂRÂRE. Deputatul Dan Mazilu s-a decis: va candida şi la alegerile pentru Primăria Râmnicului şi la cele pentru şefia CJ. Deputatul a luat această hotărâre după Conferinţa Judeţeană de alegeri de săptămâna trecută, la sfatul colegului său de partid, senatorul Şerban Mihăilescu.

Senatorul Şerban Mihăilescu îl vrea pe Dan Mazilu primar al Râmnicului sau şef al judeţului în locul social-democratului Ion Cîlea.În cadrul Conferinţei de alegeri de săptămâna trecută, senatorul i-a sugerat liderului UNPR Vâlcea, deputatul Dan Mazilu, să lupte pentru câştigarea CJ sau a Primăriei Râmnicului la alegerile din 2012. Senatorul este convins că pe fondul crizei de imagine a PDL, UNPR-iştii vâlceni ar avea o şansă reală de câştigare a uneia din cele două demnităţi. „Suntem un partid al echilibrului naţional. Suntem consecvenţi şi ne facem datoria aşa cum trebuie faţă de cei care au ales să se înscrie în această formaţiune politică. Încercaţi să organizaţi tot felul de acţiuni în judeţ pentru că este important să venim în faţa oamenilor cu ideile şi principiile pe care le avem. Ar trebui să vă stabiliţi ca prioritate câştigarea Primăriei Râmnicului, consider că aveţi o şansă reală ”, a sugerat  Mihăilescu conducerii UNPR Vâlcea.

După conferinţa de alegeri, Mazilu a declarat că intră în cursa electorală din 2012, dacă colegii săi de partid îl vor desemna pentru una din cele două candidaturi sau  pentru amândouă. „UNPR este o formaţiune politică tânără, avem 45 de organizaţii locale în Vâlcea, două în cele două municipii – Râmnicu Vâlcea şi Drăgăşani şi în două dintre oraşele din judeţ.  Mare parte dintre cei care fac parte din UNPR sunt oameni tineri, capabili, profesionişti, care nu au mai fost înregimentaţi politic până acum. Vom lupta pentru a obţine un scor de peste 20% la alegerile care vor avea loc peste 2 ani. Deocamdată nu ne-am stabilit candidatul nici pentru CJ, nici pentru Primăria Râmnicului, dar dacă tot s-a adus în discuţie acest subiect, acum, pot să spun că voi candida la ambele funcţii. Legea îmi permite acest lucru şi am văzut că se poartă, asta nu înseamnă că scenariul de acum nu poate fi schimbat în funcţie de conjunctura politică şi socială din preajma acestor alegeri. În definitiv mai sunt doi ani până atunci şi pot apărea tot felul de surprize”, a precizat deputatul Dan Mazilu.

DANA NEDESCU