Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Senatorul Romulus Bulacu şi-a făcut temele de vacanţă

Senatorul liberal Romulus Bulacu şi-a propus să aibă parte de o vacanţă în care să îmbine utilul cu plăcutul. Astfel, în cadrul unor serii de întâlniri cu vâlceni, senatorul le-a ascultat doleanţele pentru a ştii cu ce propuneri legislative să meargă în Parlament.

De remarcat este faptul că pentru a fi alături de cât mai mulţi vâlceni, senatorul Bulacu a participat la foarte multe evenimente din diferite localităţi vâlcene. În luna august, senatorul vâlcean a fost alături de „Fii satului” din localităţile Făureşti şi Şuşani. În luna iulie, acesta a fost prezent la un eveniment de o mare însemnătate pentru comunitatea din Ocnele Mari, şi anume „Festivalul Vasile Militaru”. Nici comuna Ştefăneşti nu a fost uitată de parlamentarul vâlcean. Alte evenimente, în luna iulie, bifate pe lista senatorului sunt „Zilele Olăneştiul” dar şi „Sărbătorea Daeştiului”.

Având în vedere cele sus-menţionate este clar că liberalul Romulus Bulacu şi-a făcut temele autopropuse pentru vacanţa parlamentară din primul său mandat de senator.