Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: Facebook

Senatorul Niţu, ŞAH la Buican: A bătut palma cu Mircia Gutău!

Foto: FacebookSe ascute lupta în interiorul PNL Vâlcea. Deşi până acum conflictul dintre co-preşedintele Cristian Buican şi senatorul Dan Niţu a fost unul mocnit, şi ţinut oarecum departe de ochii opiniei publice, acum, când se stabilesc candidaţii pentru primării şi Consiliu Judeţean, animozităţile ies la iveală.

A fost o vreme când Niţu şi Buican au fost aliaţi, ba chiar prieteni, însă senatorul Niţu a cum e să fii dat la o parte când şi-a expus sincer dorinţa de a candida pentru şefia Consiliului Judeţean Vâlcea. Aici, Niţu s-a intersectat cu planurile lui Buican de a ajunge şeful judeţului şi a căzut în dizgraţia liderului PNL. După cum se vede, Buican aplică politica paşilor mărunţi, în intenţia sa de a-l neutraliza pe Niţu în interiorul PNL sau de a-l determina să pleca la un alt partid. Prima dată, i-a luat colegiul de Sud senatorului, acum Buican încercând să câştige capital şi în sudul judeţului, după ce Niţu a muncit ani de zile în aceste localităţi pentru a aduce voturi pentru PNL.

În fine, dar să nu credeţi că senatorul Niţu stă chiar cu mâinile în sân. Acesta a înţeles că nu mai există cale de împăcare cu Buican şi îşi face propriile calcule politice. De curând senatorul Niţu s-a întâlnit cu fostul primar Mircia Gutău şi chiar dacă unii apropiaţi de-ai lui Buican au încercat să ofere un aer de ilegalitate întâlnirii, filmând pe şest momentul în care Dan Niţu păşea în Clubul Stephany, cei doi oameni politici şi-au dat mână bărbăteşte pentru un nou proiect pentru judeţul Vâlcea.

Aşa că… atenţie la majoritatea din Consiliul Judeţean Vâlcea! Ea se poate schimba cu rapiditate, chiar dacă Buican transmite semnale de siguranţă. Nu am dori să le dăm idei unora, însă alţii chiar se ocupă de acest lucru.