Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Senatorul Matei Constantin Bogdan, vicepreşedinte la PES Activists România

La începutul acestei luni, s-a desfășurat Adunarea Generală a PES Activists România unde senatorul PSD, Matei Constantin Bogdan, a participat în calitate de coordonator PES Activistst Vâlcea. Aceasta este o organizaţie în care membrii şi simpatizanţii de stânga din România pot activa direct la nivelul politicii europene prin intermediul Partidului Socialiştilor Europeni (PES) şi reţelei de simpatizanţi existentă la nivelul tuturor ţărilor membre.

Cu această ocazie colegii din Dolj, Olt, Gorj și Mehedinți ai senatorului Matei Constantin Bogdan l-au ales vicepreședinte național.

„Am purtat discuții despre rapoartele de activitate ale organizațiilor PES, identificarea în comun de noi direcții de acțiune, analiza activității organizațiilor PES, prezentări din partea fiecărei organizații, sesiune deschisă cu tema «În drum spre alegerile europarlamentare». Tot aici s-au votat și funcțiile de Vicepreședinți zonali. Le mulțumesc colegilor mei din Dolj, Olt, Gorj și Mehedinți, pentru votul acordat de a fi Vicepreședinte zonal” a scris pe pagina sa oficială de Facebook senatorul PSD, Matei Constantin Bogdan.