Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Senatorul Laurenţiu Coca s-a întâlnit cu pensionarii din Olanu

Senatorul Laurenţiu Coca împreună cu vicepreşedintele CJ Vâlcea Dumitru Persu şi preşedintele TSD Lucian Rădulescu, alături de un grup de tineri, au participat sâmbătă, 22 octombrie a.c., la o întâlnire cu pensionarii din comuna Olanu, iniţiativa aparţinând preşedintelui organizaţiei locale a PSD, Pino Taliente.

Temele principale ale discuţiilor s-au axat pe greutăţile şi problemele pe care le au persoanele de vârsta a treia. „Retrimiterea legii pensiilor la Parlament este o victorie  a PSD, prin care se apără drepturile pensionarilor din România. Retrimiterea legii este rezultatul presiunii făcute de mass-media, de societatea civilă, de sindicate şi de partidele din opoziţie. Solicitarea de a nu egaliza vârsta de pensionare este una a opoziţiei, şi nu a puterii” – le-a spus senatorul Coca pensionarilor din Olanu.

Deşi este un buget de criză, pensionarii au apreciat implicarea Consiliului Judeţean Vâlcea, prin preşedintele Ion Cîlea, la lucrările de asfaltare efectuate în comună şi dotarea şcolii cu centrală termică. După această întâlnire senatorul Laurenţiu Coca a continuat dialogul cu cetăţenii şi preşedintele organizaţiei Drăgoeşti, ziua terminându–se în municipiul Drăgăşani.

Codruţa Alexandru