Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Senatorul Laurenţiu Coca este sprijinit şi de conservatori

INIŢIATIVĂ. Fiind unul dintre cei mai activi parlamentari din judeţul Vâlcea, senatorul Laurenţiu Coca s-a făcut cunoscut vâlcenilor datorită devotamentului şi permanentei sale griji faţă de binele cetăţenilor. Acesta va câştiga cu siguranţă încă un mandat de parlamentar, fiind susţinut atât de colegii săi din PSD, cât şi de cei din PNL, UNPR şi PC.

Weekend încărcat pentru senatorul Colegiului Uninominal Bălceşti – Drăgăşani, Laurenţiu Coca, care a străbătut judeţul în lung şi-n lat, participând la numeroase evenimente. Pe plan politic însă, parlamentarul a fost invitat, vineri, 2 noiembrie a.c., la o întâlnire cu aleşii locali ai Partidului Conservator. Alături de el a fost întreaga echipă de candidaţi ai USL, aceştia fiind asiguraţi de conservatori că vor fi sprijiniţi în campania electorală pentru alegerile din data de 9 decembrie. ,,A fost o onoare pentru mine reîntâlnirea cu membrii unui partid cu care am colaborat întotdeauna excepţional şi cu care nu am fost niciodată adversar. De-a lungul timpului s-a creat o legătură în primul rând de suflet şi apoi politică cu primarii, consilierii locali, militanţi devotaţi ai Uniunii Social Liberale. Am convingerea că susţinerea lor şi a conducerii ACD, alături de colegii mei din PSD, mă vor ajuta să câştig bătălia electorală şi le mulţumesc anticipat” – a declarat senatorul Colegiului Uninominal Bălceşti – Drăgăşani, Laurenţiu Coca.

Nici duminică, 4 noiembrie 2012, nu a fost zi de odihnă pentru senatorul Coca, care, alături de preşedintele Toni Popescu şi preşedintele Organizaţiei PSD Ioneşti, Constantin Ion, a făcut o vizită mamei eroului martir Dumitru Croitoru. „Această întâlnire îmi dă forţă, putere, să mă bat în continuare pentru oameni, adevăr şi dreptate” – a spus parlamentarul Laurenţiu Coca.

CLAUDIA STANCIU