Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Senatorul DAN NIȚU: Guvernul este incapabil să vină cu soluții pentru Oltchim

Senatorul PNL Dan Nițu solicită, printr-o interpelare adresată ministrului delegat pentru Dialog Social, Liviu-Marian Pop, să i se comunice data exactă la care foștii și actualii angajați de la Oltchim vor primi drepturile restante.

Dan Nițu este alături de persoanele disponibilizate de la S.C. Oltchim S.A. și este indignat de dezinteresul arătat de reprezentanții Guvernului. În urmă cu aproximativ o lună, ministrul Liviu-Marian Pop și-a luat angajamentul în fața lor că, până pe data de 5 februarie, vor primi un răspuns referitor la primirea plăților compensatorii promise:

„Guvernul Ponta a dovedit că este incapabil să vină cu soluții viabile de redresare a combinatului. Planul de reorganizare propus de administratorul judiciar ar trebui să fie extrem de atent gândit, un plan care să evite falimentul societății. Ne aflăm într-un punct critic, iar planul de reorganizare este ultima soluție de salvare a combinatului, după mai multe încercări de privatizare eșuate. Încă un eșec ar însemna un dezastru pentru economia și așa șubredă a județului Vâlcea”, a afirmat senatorul PNL.