Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Senator PSD, Bogdan Constantin Matei, către Ionuț Stroe: Este o lipsă de respect față de funcția de ministru! Demisia!

Senatorul PSD, Bogdan Constantin Matei, susține că episodul neplăcut când ministrul Sportului, Ionuț Stroe, a fost văzut în chiloți la TV, reprezintă „o lipsă de respect față de funcția de Ministru, este o lipsă de respect față de sportivi și lumea sportului, este o lipsă de respect față de tineri, este o lipsă de respect față de telespectatori”.

”Pentru că Ministrul 0 Str0e nu are o problemă că a devenit viral, îi spun că niciodată un bufon nu este interesat cât este de ridicol.

Să știe domnul din imagine că este o lipsă de respect elementară, iar faptul că a căzut camera a fost o pedeapsă pentru Ministrul 0 Str0e.

Este o lipsă de respect față de funcția de Ministru, este o lipsă de respect față de sportivi și lumea sportului, este o lipsă de respect față de tineri, este o lipsă de respect față de telespectatori. Și cum e vorba aia ,,prostul nu-i prost destul, dacă nu-i și fudul” Ministrul Str0e și-a pus echipa de consilieri, angajați la MTS (care taie frunză la câini ăia, nu fac nimic, dar sunt plătiți foarte bine din bani publici) să organizeze campania ,,alături de domn Ministru”.

Ei bine, eu NU vreau să fiu alături de ,,domn” Str0e! Eu cred că Ministrul 0 Str0e trebuie să plece acasă și să se poată relaxa în voie! Nu mai vreau ca MTS și tot ceea ce reprezintă acest Minister să fie bătaia de joc a acestui individ!

P.S. Domnule Ministru 0 Str0e, cadoul promis rămâne valabil, trebuie să îmi spuneți măsura pe care o purtați la pantaloni, dar să îmi promiteți că îi și purtați de data asta! Nu aș vrea să mergeți așa prin MTS, nici în cantonamentele sportivilor, dar nici în taberele tinerilor! Am nevoie de măsură, pentru că în noiembrie v-am lăsat o căciulă prea mare pentru dumneavoastră și îmi e teamă să nu dau din nou greș cu pantalonii și să avem parte de alte surprize!
P.S.1. DEMISIA !!!”, susține fostul ministru al Sportului, senatorul vâlcean Bogdan Matei.