Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Vocea Valcii

SENATOR DE VÂLCEA, înjurat ca la uşa cortului la Spitalul Judeţean Argeş

Vocea ValciiUn senator PSD din Vâlcea a avut parte de o experienţă neplăcută în momentul în care a ajuns cu mama sa la urgenţe, la Spitalul Judeţean din Argeş. Dorind ca mama sa să beneficieze cât mai repede de consultare medicală, parlamentarul social-democrat a dat câteva telefoane pentru a ajunge mai în faţă, informează www.universulargesean.ro. Numai că acesta a avut ghinionul să dea peste un cadru medical care nu agreează intervenţiile de niciun fel. „Mă, fira-ţi ai dracului voi de nenorociţi, şi aici procedaţi ca politicienii, faceţi trafic de influenţă? Să nu vă prind că vreţi să intraţi în faţă…!”, i-a transmis medicul senatorului vâlcean.

În fapt, senatorul PSD de Vâlcea a apelat la colegul de partid de la Argeş, respectiv, senatorul Şerban Valeca, preşedintele PSD-ului. Acesta, drăguţ, l-a sunat pe managerul Sorin Vasilescu, care, mai departe, a sunat la Urgenţă, ca respectivul politician şi mama sa să fie băgaţi în faţă, peste rând! Toate bune şi frumoase până au dat peste un medic, care nu a vrut să ţină cont de toate aceste intervenţii.

„Când a auzit ce i se cere să facă, doctoriţa de la Urgenţă a ieşit în hol cu o falcă în cer şi una în pământ şi l-a luat la rost pe senator într-un limbaj nu foarte academic, dar foarte pe înţelesul respectivului: „Mă, fira-ţi ai dracului voi de nenorociţi, şi aici procedaţi ca politicienii, faceţi trafic de influenţă? Să nu vă prind că vreţi să intraţi în faţă…!”.

Şi nici nu l-a mai văzut pe domnul senator de Vâlcea pentru că şi-a luat mama aşa cum era, bolnavă sau mai puţin bolnavă, şi a plecat către alte unităţi sanitare mai „primitoare” cu VIP-urile! Din motive lesne de înţeles nu o să facem public numele respectivei doctoriţe!”, au scris colegii de la www.universulargesean.ro.