Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Scandalul de la PDL continuă: „Pentru mine Rădulescu e zero, s-a autoexclus”

Romulus Bulacu spune că orice „derapaj” în mass-media a consilierilor locali este echivalentă cu retragerea sprijinului politic

Biroul Permanent Judeţean al PDL Vâlcea s-a întrunit într-o nouă şedinţă dar nu a rezolvat mai nimic din disensiunile care persistă după dizolvarea organizaţiei municipale şi numirea lui Grig Crăciunescu în funcţia de preşedinte interimar. Preşedintele democrat-liberalilor vâlceni, Romulus Bulacu spune că le-a dat ultima şansă „rebelilor” şi că de acum în colo orice „derapaj” în mass-media este echivalent cu retragerea sprijinului politic. În ceea ce-l priveşte pe Romeo Rădulescu, Bulacu spune că pentru el nu mai există. „La şedinţă am comentat acţiunile anti-psd care au tot fost făcute în ultima perioadă. I-am întrebat pe consilierii locali care au tot dat declaraţii ce au de gând şi i-am avertizat că aceste acţiuni trebuie să înceteze. Dacă nu se va întâmpla aşa, vom lua măsurile care se impun, adică retragerea sprijinului politic. Dintre ei, Cosmin Constantinescu a fost cel mai acid, a spus că va continua atacurile la persoane, nu la partid, cred că nu poate face diferenţa. PDL are o conducere aleasă statutar. Bogdan Costinescu a spus că el nu a atacat în presă şi aşa mai departe. Cred că şi-a dat seama că pierde tot dacă va continua să facă numai ce îi spune Romeo Rădulescu. În ceea ce-l priveşte pe Romeo, pentru mine nu mai există, este zero, practic s-a autoexclus din acest partid. Vrea să se victimizeze, nu o să mai intru în jocul lui. Romeo Rădulescu este o mare decepţie pentru mine, cea mai mare.”

„Da, aşa am spus, că nu mă voi opri să-mi spun părerea” – Cosmin Constantinescu

Fostul viceprimar al Râmnicului, Cosmin Constantinescu, confirmă în mare ceea ce s-a întâmplat la Biroul Permanent Judeţean: „Le-am explicat că eu voi continua să îmi spun opiniile, chiar dacă ele sunt contrare conducerii actuale a partidului. Eu sunt în PDL şi m-am luptat pentru acest partid. O să continui să mă lupt şi principalul meu obiectiv este să nu mai pierdem activişti importanţi. Am fost întrebat de ce nu aduc critici la şedinţe şi de ce ies în presă. Le-am explicat cu mult respect că am zis şi în şedinţe tot ce am gândit, că nu e bine cum s-a procedat după europarlamentare şi că nimeni nu m-a ascultat”.

Conducere nouă şi la Drăgăşani

Altfel, şi organizaţia municipală a PDL de la Drăgăşani are un nou birou şi o conducere interimară. Astfel, vechiul birou a fost dizolvat, după modelul de la Râmnicu Vâlcea şi noul preşedinte interimar este consilierul local, Adrian Zăuleţ.