Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Sănătatea, o prioritate pentru Romeo Rădulescu

COMUNICARE. În accepţiunea candidatului ARD la Camera Deputaţilor, în Colegiul Râmnicu Vâlcea Nord, Romeo Rădulescu, un deputat trebuie să se zbată pentru comunitate şi să încerce, în permanenţă, să rezolve problemele cetăţenilor. În plus, el este pentru eficientizarea sistemului medical pornind de la nevoile pacientului, cu respectarea standardelor medicale ale Uniunii Europene şi alocarea unui buget, care să aibă în vedere cerinţele actuale din domeniul sănătăţii publice.

Romeo Rădulescu, candidatul la Parlamentul României, pentru un mandat de deputat în Colegiul Râmnicu Vâlcea Nord, susţine că intenţionează să discute cu cât mai mulţi cetăţeni. „După ce am fost la Vlădeşti, am avut întâlniri şi discuţii cu cetăţenii municipiului. În Cartierul Nord al Râmnicului am discutat cu sute de oameni, cărora le-am prezentat priorităţile mele ca deputat, dacă voi reprezenta Colegiul nr.1 în Parlamentul României după 9 decembrie. De asemenea, am aflat pentru ce probleme au nevoie de sprijinul meu. Cea mai importantă problemă este cea a lipsei locurilor de muncă. De asemenea, cei care au firme îşi doresc o serie de facilităţi. În acest context, scăderea la nivel naţional a cotei unice de la 16% la 12% şi a contribuţiilor cu asigurările sociale (CAS) la 5%, susţinute de Alianţa România Dreaptă (ARD), vor încuraja investiţiile în judeţul nostru. Discutând cu pensionarii am aflat că îşi doresc ca eu să susţin, ca deputat în Colegiul nr.1, introducerea unor tarife sociale la utilităţi pentru această categorie de persoane, dar şi modificarea legii care reglementează asociaţiile de proprietari. De fapt, oamenii îşi doresc contorizarea individuală, pe fiecare apartament, pentru a avea o situaţie mai clară a consumului. Discuţiile de la om la om vreau să îi convingă de faptul că pot să reprezint Colegiul nr.1, după 9 decembrie. În plus, obiectivul meu ca deputat este sprijinirea proiectelor întocmite de autorităţile locale din localităţile componente ale colegiului, respectiv Râmnicu Vâlcea, Vlădeşti, Păuşeşti Măglaşi şi Olăneşti, pentru ca acestea să primească finanţare”, a precizat Romeo Rădulescu

Accent pe sănătate

Romeo Rădulescu şi-a stabilit o serie de priorităţi şi în domeniul sănătăţii, domeniu care, afirmă el, merită, pe viitor, o atenţie deosebită. „Îmi doresc îmbunătăţirea stării de sănătate a populaţiei şi creşterea speranţei de viaţă, prin garantarea calităţii şi siguranţei actului medical, un sistem public de sănătate cu resurse financiare publice şi private redistribuite şi cheltuite pe principii similare celor aplicate fondurilor europene nerambursabile, dezvoltarea sistemului de urgenţă într-o structură modernă, bazată pe Serviciul Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare (SMURD), Serviciul de Ambulanţă şi Unităţile Primiri Urgenţe (UPU). De asemenea, prevenţia bolilor şi educaţia pentru păstrarea stării de sănatate, fără abandonarea locuitorilor din mediul rural, creşterea gradului de implicare a autorităţilor şi comunităţilor locale în crearea, menţinerea, dezvoltarea și finanţarea instituţiilor medicale (policlinici şi spitale municipale) alături de creşterea ponderii investiţiilor centrale în sectorul medical, încurajarea parteneriatului public-privat, pentru informatizarea sistemului sanitar, al asigurărilor de sănătate şi a luptei antifraudă şi corelarea reformei asigurărilor medicale cu reforma sistemului de sănătate publică sunt măsuri pe care le voi susţine după 9 decembrie”, a mai spus candidatul ARD în Colegiul Râmnicu Vâlcea Nord.

OLIVIA PÎRVU-CÎRCIU